top of page

Orkangerdagene 2024: Orkanger mot sjøen

14.-23. juni er det igjen duket for Orkangerdagene!10 dager fylt med spennende arrangementer, hvor både store og små kan oppleve byens rike historie og levende kultur.


Orkanger mot sjøen. Foto: Allsidig Design
Foto: Allsidig Design

I år er temaet "Orkanger mot sjøen," som setter søkelys på sjøens betydning for Orkanger og Orkladalsføret. Gjennom historien har fjordfiske, treindustri, og skipstrafikk vært viktige elementer som har formet småbyen. Denne festivalen markerer ferdigstillelsen av turstien i Grovafjæra til Nerviksfjæra og videre utvikling av Nerviksfjæra som en park, et samarbeidsprosjekt mellom lokalt næringsliv, kommunen og frivillige organisasjoner. 


Årets program er klart, og i år kan du blant annet oppleve:Tour de Food

14.–16. juni

En kulinarisk reise langs Orkdalsveien. Med en rekke food trucks og matvogner som serverer deilige retter fra kl. 12–20. Kanskje finner du en helt ny favorittrett?


Plutselig Sirkus

15. juni 

Fra kl. 11–13 og igjen fra 14–16 på Amfi Orkanger, kan hele familien la seg imponerende av sjonglering, magi og rockeringkunster. Etter showet kan barna lære ulike sirkusferdigheter av artistene Anna og Morten.


Plutselig Sirkus. Foto: Erik Thallaug
Foto: Erik Thallaug

Lions Andeløp

16. juni

Kl. 13 arrangerer Lions Club det årlige Andeløpet i nedre del av Skjenaldelva. Nummererte badeender slippes i elva, og de første som krysser mållinjen blir premiert!


Bokbad

18. og 20. juni

Møt forfatterne Petter Fergestad og Bård Wormdal på Orkanger Bibliotek for en spennende samtale om deres siste bøker og forfatterskap. Begge arrangementene starter kl. 18.


Sankthansbål.
Foto: Privat

Sankthansfeiring

23. juni

Bli med på Sankthansfeiring i Nerviksfjæra! Fra kl. 18 blir det bålbrenning og kos for hele familien, vennegjengen eller andre kjente. Avslutt Orkangerdagene på beste vis, i vakre omgivelser ved sjøen.Se oversikt over hva som skjer, eller last ned fullstendig program:

Comments


bottom of page