top of page

Orkangerdagene 2022

I morgen braker det endelig løs med Orkangerdagene - 10 dager pakket med aktiviteter, underholdning, foredrag, konkurranser og mange andre spennende tilbud for både store som små.


Årets tema er Strandheim Brug og Salvesen & Thams´ 150 års jubileum, som også gjenspeiler seg i mange av aktivitetene. Dette gir en helt unik mulighet til å lære mer om den lokale Thams- og kulturhistorien i dalføret. Delta på foredrag, omvisning, quiz, marked, utstilling eller omvisning - mulighetene er mange. Kanskje møter du andre som ønsker å lære eller kjenner til en historie eller to?


I tillegg arrangeres blant annet byfest i sentrumsgata, flere idrettsarrangementer, og konserter i både Damphuset, Kulturstua Børsen, Hermetikken og Nedre Rømme. For ikke å glemme matopplevelsene du kan få med deg. Ta en titt på programmet, og velg de aktivitetene som passer deg. Bli med på folkefesten du også!


Det tas forbehold om endringer i programmet, men hvis du tar en titt i hvaskjer-kalenderen vår kan du dobbeltsjekke tidspunktene for de arrangementene du ønsker å delta på.


Comments


bottom of page