top of page

Orkangerdagene 2023: Orkanger mot sjøen

Fredag 16. juni braker det løs – Orkangerdagene er endelig her. En festivaluke fylt av aktiviteter og arrangementer for store og små, fra morgen til kveld. Årets tema er «Orkanger mot sjøen», hvor Orkanger Aktivum utdyper sjøens betydning for Orkanger og resten av dalføret.


Sjøen, med både Grovafjæra og Nerviksfjæra har hatt stor betydning for Orkanger gjennom tidene. Fra fjordfiske og inn -og utskiping av varer til persontrafikk og treindustri. Området rundt sjøen slik vi kjenner det i dag har fått nytt liv, med gjenreising av Jenssenbrygga og naustet, Båtklubben Terna sin småbåthavn, Orkla Undervannsklubbs flotte klubblokaler på Langbrua og den populære hundeparken til Nerøra hundeklubb. I tillegg finner du Damphuset bare et steinkast fra sjøkanten. Her kan du ta et dypdykk i historien og utviklingen, men ikke minst oppleve en lokal smaksreise i restauranten og arrangementslokalet.


Uansett hvor du befinner deg på Orkanger, finnes nok et arrangement nær deg i løpet av de neste 10 dagene. Marked, kafé, utstillinger, konserter, idrettsarrangement, Pride, andeløp, festligheter, nattvandring og byfest er bare en brøkdel. Ta en titt i programmet for Orkangerdagene og finn dine favorittaktiviteter:Comments


bottom of page