top of page

Orklandbadet

Velkommen til Orklandbadet, et fantastisk badeland, klatrested og idrettsanlegg som tilbyr en uforglemmelig opplevelse for både lokale innbyggere og besøkende i Orkland. Med sin moderne infrastruktur og imponerende fasiliteter, er Orklandbadet en attraksjon du ikke vil gå glipp av når du er i området.

Foto:

Allsidig Design

Badelandet som tar pusten fra deg

Badeanlegget på Orklandbadet er en perle for vannelskere i alle aldre. Det omfattende badelandet har noe for enhver smak, enten du er ute etter en avslappende svømmetur eller en spennende vannglideopplevelse. Du kan ta en forfriskende dukkert i det store bassenget, leke deg i bølgene i bølgebassenget eller utforske de morsomme vannskliene. For de yngre gjestene er det også et eget barnebasseng med lekeområde hvor de kan sprute og plaske i trygge omgivelser. I tillegg får du tilgang til uteområdet under besøket, slik at du kan benytte stranda og ta en dukk i Vannspeilet, eller kanskje et snøbad om vinteren? Du låser deg enkelt inn igjen med armbåndet du får utdelt ved inngang.


Treningssenter og klatrehall

Orklandbadet er mer enn bare et badeland. Idrettsanlegget tilbyr et bredt spekter av fasiliteter for trening og aktiviteter. I 2. etasje finner du et stort treningssenter med toppmoderne utstyr. I tillegg kan du også oppleve spenningen ved klatring i Orklandbadets klatrehall. Klatrehallen tilbyr varierte klatrevegger og utfordringer for alle ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til erfarne klatrere, barn og voksne. Med profesjonelle instruktører og et trygt miljø er klatrehallen et flott sted å utforske dine klatreferdigheter og ha det gøy sammen med venner og familie.


Gomle kafeteria

Orklandbadet er ikke bare et flott sted for aktiviteter, det har også et trivelig kaféområde hvor du kan ta en velfortjent pause og nyte et utvalg av mat og drikke. Ved Gomle kafeteria kan du slappe av, inne i badet eller ute i resepsjonsområdet.


Besøk Orklandbadet og opplev en verden av moro, trening og avslapning. Uansett om du er en ivrig idrettsutøver eller bare ønsker å ha det gøy i vannet, er Orklandbadet det ideelle stedet for deg. Ta turen og oppdag alt dette imponerende idrettsanlegget og badelandet har å tilby – her er det noe for alle!


For priser og mer informasjon, 

se deres nettsider: www.orklandbadet.no

E-post: post@orklandbadet.no • Telefon: 72 42 02 00‬

Følg de også gjerne på Facebook

Adresse:

Tverradkomsten 61, 7300 Orkanger, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Sika putball og aktivitetspark

Ved sika kan du spille fotball/frisbee-golf i fin natur sammen med gode venner.

Aktiviteter, Idrett, Putball

Fannrem

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Pink Blossom

Idrettsparken Orkanger

Arena for friidrett og fotball for både store og små

Aktiviteter, Leke, Familie, Idrett

Orkanger

På Orkanger har man alt innenfor kort rekkevidde.

Relaterte artikler

Pink Blossom

Fra fjord til fjell - I Orkland finnes et hjem for alle

Mange velger å flytte fra hjemstedet sitt i løpet av livet, kanskje for å studere, jobbe eller bare gjøre noe nytt. Orklendinger er nok...

12. juli 2022 kl. 06:41:14

Oppleve2@2x.png

Oppdag store og små aktiviteter i Orkland

bottom of page