top of page

Klatrehallen

Klatrehallen er blant Norges mest komplette innendørs klatrehaller og gir deg en spennende og utfordrende opplevelse i hjertet av Orkland. Enten du er en erfaren klatrer eller nybegynner, vil Klatrehallen imponere deg med sine varierte klatrevegger og profesjonelle fasiliteter.

Foto:

Kajsa Selnes / AD

En opplevelse som utfordrer og inspirerer

Klatrehallen på Orklandbadet er et paradis for klatreentusiaster i alle aldre. Med et bredt spekter av klatrevegger som passer til ulike ferdighetsnivåer, finnes noe for alle, uansett erfaring. Fra nybegynnervegger med enklere grep og ruter til mer avanserte utfordringer med overheng og tekniske klatresekvenser.


Uansett om du er ute etter en morsom aktivitet med familien, en spennende utfordring med venner eller en individuell treningssesjon, er Klatrehallen det perfekte stedet å utforske dine klatreferdigheter. Klatrehallen har erfarne instruktører som er dedikert til din sikkerhet og veiledning. De vil hjelpe deg med å mestre klatreteknikker, gi tips og triks og sørge for at du får en trygg og givende opplevelse.


Utstyr og topp fasiliteter

Klatrehallen på Orklandbadet er utstyrt med moderne sikkerhetsutstyr og fasiliteter. Du trenger ikke å ha med ditt eget utstyr da alt nødvendig utstyr kan leies på stedet. Med komfortable sitteområder og observasjonsposter for tilskuere kan familie og venner heie på deg mens du tar utfordringene.


Besøk Klatrehallen på Orklandbadet og opplev spenningen med klatring i et trygt og inspirerende miljø. Uansett om du er en erfaren klatrer eller nybegynner, vil Klatrehallen gi deg en uforglemmelig opplevelse i Orkland.

Adresse:

Tverradkomsten 61, 7300 Orkanger, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Sika putball og aktivitetspark

Ved sika kan du spille fotball/frisbee-golf i fin natur sammen med gode venner.

Aktiviteter, Idrett, Putball

Fannrem

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Pink Blossom

Orklandbadet

Velkommen til Orklandbadet, et fantastisk badeland, klatrested og idrettsanlegg som tilbyr en uforglemmelig opplevelse for både lokale innbyggere og besøkende i Orkland. Med sin moderne infrastruktur og imponerende fasiliteter, er Orklandbadet en attraksjon du ikke vil gå glipp av når du er i området.

Aktiviteter, Bade

Orkanger

På Orkanger har man alt innenfor kort rekkevidde.

Relaterte artikler

Pink Blossom

Fra fjord til fjell - I Orkland finnes et hjem for alle

Mange velger å flytte fra hjemstedet sitt i løpet av livet, kanskje for å studere, jobbe eller bare gjøre noe nytt. Orklendinger er nok...

12. juli 2022 kl. 06:41:14

Oppleve2@2x.png

Oppdag store og små aktiviteter i Orkland

bottom of page