Foto:

Høgkjølen fjellcamp

Høgkjølen fjellcamp

Velkommen til vår helårs familiecamping som ligger lett tilgjengelig i naturskjønne omgivelser på Hemnekjølen, like ved E-39 mellom Trondheim og Kristiansund.

Vi har koselige campinghytter og rom til leie med 3-5 sengeplasser. Bobil, campingvogn og telt er hjertelig velkommen på drop-in, lengre opphold eller helårsopphold. Vi har god kapasitet også med strømtilkobling. Det er plasser for enhver smak, både sentralt og tilbaketrukket på området. Sanitærbyggene våre har det meste av fasiliteter, god kapasitet og godt renhold. Vi har blant annet selvbetjente vaskemaskiner og tørketromler. Vi gjør vårt beste for at alle skal ha et best mulig opphold hos oss.


Her finner alle som ønsker det «den perfekte roen». Den aktive familie vil også finne noe å gjøre på Høgkjølen. Her finnes mange aktiviteter både sommer og vinter. Vi kan friste med en nydelig natur, flott turterreng, flere gode sykkelveier, gode fiskevann i gangavstand, en badekulp på området, flere badevann i nærområdet, og ikke minst et godt lekeområde. Vinterstid har vi oppkjørte skiløyper, akebakke med skitrekk og store parkeringsplasser.


Vi ønsker dere velkommen til Høgkjølen Fjellcamp, campingplassen som tar vare på familien og fritiden.


Mer informasjon:

Nettside: www.fjellcamp.no

E-post: kristian@fjellcamp.no

Telefon: +47 417 68 386

Facebook: @HogkjolenFjellcamp

Instagram: @hogkjolenfjellcamp

Adresse:

Søvasskjølvegen 804, 7320 Fannrem, Norway

Bilder:

Du liker kanskje også:

Utforsk området