Foto:

Olav Aune

Hoset Gård

Opplev naturen på nært hold fra en Arctic Dome.

Hoset Gård er et gammelt gårdsbruk som ligger i Svorkbygda. Her bor Monica Brandås og Roy Inge Wuttudal med familien, to kattepuser, to påfugler og fem høns. De selger høy og ved, og har nå satt opp en Arctic Dome til utleie ovenfor gården.


Domen ligger på en topp med skog rundt, men med en åpen og vakker utsikt utover dalen og mot fjellene i Trollheimen. Her kan du ligge i en myk og komfortabel seng mens du nyter stjernehimmelen, og våkner til en nydelig utsikt. Er du heldig kan du se både ørnen og hauken fly forbi. Senk skuldrene og nyt roen naturen og utsikten gir!

Fra parkeringen er det en ca. 600 meter lang sti gjennom skog og litt myr til domen. Den ligger på flotte Hemnekjølen, hvor det er muligheter for både fisking, bading, sykling og toppturer på sommers tid. På vinteren kan du gå både på langrennski eller randonee.

Det er også et rikt dyreliv med både tiur, elg, hare og rev. Ørn og hauk kan også sees hvis en er heldig.

Domen har vedovn og en dieselvarmer som gjør at den fort blir varm. Det er allikevel lurt å ha med varme ullsokker på vinteren. Hodelykt kan også være greit å ha. Det finnes også en liten dunk med vann til drikke og matlaging.

Domen har et lite uthus hvor dere finner diverse utstyr, med blant annet to kokeplater på gass, hvor det også er stekepanne, kaffekjel og to kasseroller. Det har også et lite rom med muldo.
Ute er det bålpanne for de som har lyst til å grille, eller bare tenne opp for kosen sin del.

Mat kan ordnes mot et tillegg i prisen. Vi har også mulighet for å sette opp en ekstra seng hvis dere ønsker å være 3 stk.Andre ting det er verdt å merke seg


Lei Hoset Arctic Dome via airbnb

Adresse:

Hemnevegen 1257, 7320 Fannrem, Norge

Bilder:

Du liker kanskje også:

Utforsk området