top of page

Knyken

Knyken skisenter er den perfekte plassen for alle ski- og turglade der ute.

Foto:

Kajsa Selnes / AD

Her finner man både alpinanlegg, 5 klare hoppbakker, skistadion for langrenn og skiskyting, fantastiske oppkjørte skiløyper for de solfylte dagene som også forvandles til turløyper når snøen smelter vekk. Det er til og med sommerskianlegg med hopp, langrenn og skiskyting for den som savner snøen. Her er alt på ett sted!


I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu hvor man kan ta seg en liten matpause med noen av de beste vaflene Orkland har å tilby. En populær samlingsplass for både store og små året rundt. En dagstur som anbefales.


Les mer på nettsiden knyken.no

Følg de på Facebook for mer informasjon 

Adresse:

Knykvegen 139, 7320 Fannrem, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Øyhopping: Orkland-Ørland

Trøndersk kystnatur på sitt beste - opplev ytre Orkland og ytre deler av Ørlandsområdet på to hjul. Øyhopping kan by på mange spennende opplevelser og nye minner. Med ruta Selva-Værnes-Leksa-Storfosna-Garten-Brekstad-Valset får du en kystnær rundtur i vakre omgivelser.

Turtips, Sykkeltur

Selva

Pink Blossom

Raudhåmmårn (Rødkammen)

Rødkammen, bedre kjent som Raudhåmmårn, er en klassiker på Orkanger. Her kan du velge mellom fire startpunkt, avhengig av hvor bratt og lang tur du ønsker. Dette betyr at du også kan gå turen som en rundtur.

Turtips, Tursti, Fottur

Orkanger

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Fannrem er det nest største tettstedet i Orkland, bare småbyen Orkanger er større.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

Oppdag store og små aktiviteter i Orkland

bottom of page