top of page

Idrettsparken Orkanger

Arena for friidrett og fotball for både store og små

Foto:

Kajsa Selnes / AD

Orkanger Idrettspark, kjent som Idrettsparken, er en arena for friidrett og fotball for både store og små. Her er et flott anlegg for fotball på de fleste nivå med fem fotballbaner, hvorav to helårs moderne kunstgressbaner med undervarme, en kunstgressbane (7-erbanen «Bankløkka») uten undervarme og to gressbaner med naturgress.


Er du ute etter en løpetur finner du en flott løpebane rundt hovedbanen med tartandekke, og en 2,1 km lang tursti rundt Gammelosen med fine løpeforhold. I Gammelosen er det i tillegg fire badestrender, og like ved ligger Orklahallen, Klatrehallen og Orklandbadet. Her finner du også flere aktivitetsanlegg: Baner for sandvolleyball, tennis, BMX, skotthyll, og her er skatepark og en aktivitetspark utenfor Orklandbadet.


Les mer på Orkanger Idrettsforening sine nettsider

Adresse:

Geilan 9, 7300 Orkanger, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Sika putball og aktivitetspark

Ved sika kan du spille fotball/frisbee-golf i fin natur sammen med gode venner.

Aktiviteter, Idrett, Putball

Fannrem

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Pink Blossom

Orklandbadet

Velkommen til Orklandbadet, et fantastisk badeland, klatrested og idrettsanlegg som tilbyr en uforglemmelig opplevelse for både lokale innbyggere og besøkende i Orkland. Med sin moderne infrastruktur og imponerende fasiliteter, er Orklandbadet en attraksjon du ikke vil gå glipp av når du er i området.

Aktiviteter, Bade

Orkanger

På Orkanger har man alt innenfor kort rekkevidde.

Relaterte artikler

Pink Blossom

Fra fjord til fjell - I Orkland finnes et hjem for alle

Mange velger å flytte fra hjemstedet sitt i løpet av livet, kanskje for å studere, jobbe eller bare gjøre noe nytt. Orklendinger er nok...

12. juli 2022 kl. 06:41:14

Oppleve2@2x.png

Oppdag store og små aktiviteter i Orkland

bottom of page