top of page

Holum Gård

«inn på tunet gården» i Meldal

Foto:

Anne Mari Svinsaas

Gården er åpen for besøk ved avtale. Her er grupper, familier eller andre interesserte hjertelig velkommen. Vertskapet Gunn Elin Folland snakker om sauerasene sine, og om de produktene hun får fram av sauenes ull. Her får dere nærkontakt med disse helt spesielle sauerasene. 


Besøk må avtales: tlf. 92443463 – epost: gunn-elin-folland@hotmail.com


Gården ligger vakkert til i Meldal, Orkland kommune. Her driver Gunn med gamle saueraser blant annet gammelnorsk spælsau som gir ull til produkter Gunn lager og selger under eget merke. I fjøset har hun også den utrydningstruede sauerasen grå trønder sau. Den siste entreprenørprisen i Meldal kommune gikk til Holum gård. I en gapahuk får du, om du ønsker det, servert kaffe og noe å bite i. De som ønsker å kjøpe produkt får selvsagt anledning til det.


Les mer på våre nettsider: www.holum-gard.com

Adresse:

Holan 6, 7336 Meldal, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Sika putball og aktivitetspark

Ved sika kan du spille fotball/frisbee-golf i fin natur sammen med gode venner.

Aktiviteter, Idrett, Putball

Fannrem

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Pink Blossom

Orklandbadet

Velkommen til Orklandbadet, et fantastisk badeland, klatrested og idrettsanlegg som tilbyr en uforglemmelig opplevelse for både lokale innbyggere og besøkende i Orkland. Med sin moderne infrastruktur og imponerende fasiliteter, er Orklandbadet en attraksjon du ikke vil gå glipp av når du er i området.

Aktiviteter, Bade

Orkanger

Fra sentrum i Meldal er det mulig å ta seg til gode utfartsområder til fots eller en kort biltur til parkeringsplasser.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

Oppdag store og små aktiviteter i Orkland

bottom of page