top of page

Gravråkstuggu

Gravråkstuggu i Meldal - Flott tømmerbygning med atmosfære og sjel. Stor idyllisk tømmerstue som kan brukes til store og små sammenkomster. Bærplukking, godt fiske, jakt og turmuligheter med kano, sykkel og til fots.

Foto:

Gunnar Konradsen

Gravråkstua er en gammel tømmerbygning som har atmosfære og sjel. Første etasje består av en stor stue med peisovn, med en liten stue i tilknytning. Videre er det bad og kjøkken med oppbevaringsrom.
Det er plass til å avholde selskaper med inntil til ca. 35 - 40 personer. Det har blidt avholdt bryllup, konfirmasjoner, gebursdager og møter for lag og organisasjoner.


I andre etasje er det fire soverom, med 8 senger. I tillegg er det 6 madrasser for flatseng. Kjøkken med oppvaskmaskin og bad med dusj i første etasje. Stor stue med peisovn i tillegg til liten stue.


NB! Gravråkstua leies ut med det utstyret som er der. Dette må kontrollers på forhånd om det er nok til større arrangement i tilfelle ikke må dette ordnes av leietaker. For leie til selskaper ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe!


Naturskjønne omgivelser

Det er mulighet for aktiviteter på tunet med bålpanne i tillegg til at nærområdet byr på et fint turtereng inntil Storbuvannet, Litelbumyran med mulighet for fiske, padling, sykling, jakt og rolige stunder i en fredfull natur.  Gode muligheter for fiske i Storbuvannet og tilstøtende vann i området.

  • Båtnaust med båt og mulighet for kano kan leies/avtales med Storbuan Gård. Tlf: +4799361043. 

  • Jakt og fiskekort kan kjøpes av Statskog på Inatur.no


Stiftelsen Gravråkstuggu

Gravråkstuggu eies av Stiftelsen Gravråkstuggu, og har som formål å ta vare på de lokalhistoriske verdier som ligger i eiendommen Gravråkstuggu i Orkland kommune. Formålet skal fremmes ved at stiftelsen vedlikeholder og utvikler eiendommen, og sørger for at den er i levende bruk gjennom korttidsutleie og lignende aktiviteter.


Veibeskrivelse:

For å komme til Gravråkstuggu kjører du bil helt frem. Fra Løkken Verk kjører en mot Meldal og tar av til Hovin så nytt skilt til Storbuan på venstre side. Etter ca 2.5 km ved bro over bekk kommer et nytt kryss. Her skal en ta til høyre og følge skilt til Storbuan. Når dere kommer til gårdstunet på Storbuan ta til venstre mellom husene opp til Gravråkstua. NB! kjør sakte gjennom tunet.


For priser og mer informasjon om leie,

se inatur.no: Gravråkstuggu

E-post: gunkon@online.no  • Telefon: 99497938


Foto: Gunnar Konradsen


Se oversiktsfilm over Gravråkstuggu og det nydelige lanskapet

Adresse:

Gravråkstuggu i Meldal, Løkken Verk, Norge

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Tettstedet Løkken Verk er bygd på historie, og har klart å gjøre historien levende og til stede.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

Foretrekker du hotell, hytte, campingplass eller telt?

bottom of page