top of page

Å-stuggu

Lengst sør i Orkland kommune finner du en koslig, liten kafé langs veien. Å-stuggu er spesielt kjent for sin gode kaffe og trivelige miljø, i tillegg til å være et svært populært stopp for gjennomreisende.

Foto:

Allsidig Design / Oda Røe

Godt plassert i sentrum av Å står Å-stuggu - beskrevet som “Verdens beste kaffibar” av Dagbladet. Å-Stuggu er en koselig liten kafé med en variert meny og noe av det beste man kan få av kaffe. Gjennom året arrangeres det også regelmessige arrangementer på kafeen. Her er det pubkveld, strikkekaffe og quizkveld for å nevne få, som blir annonsert på Facebooksiden deres.


Å er et knutepunkt for trafikken, og er derfor en populær rasteplass for turister fra hele verden. Det anbefales derfor å ta turen innom for noen gode vafler og kaffe før turen går videre.


Etter et besøk av selveste Odd Norstoga i 2015, fikk Å-stuggu ros for den lille kafeen sin. På Facebooksiden sin skrev han: "Vaffelstopp på Å-stuggu på Å. Tilrår på det varmaste. God kaffi, gode nysteikte vaflar med seterrjome (ikkje den hersens lettrjomen). Ein bitteliten trekk for kaupesyltetøy, men det kompenserast til gangs med utmerkt miljø; som å vera hjå bestemor, og ikkje minst ujålete service av topp kvalitet frå kvinner i sin beste alder. Terningkast 5"


Nettside: http://www.aastuggu.no/

SoMe: https://www.facebook.com/AaStuggu

Adresse:

Stensveien 4, 7335 Jerpstad, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Solruns Heimlaga

Solruns Heimelaga er nettopp det, hjemmelaga. Her møter du duften av nybakt brød i det du åpner døra. Også finner du mye annet spennende her også.

Mat og drikke, Café, Strikking

Pink Blossom

Kvardag Surdeigsbakeri

Kvardag Surdeigsbakeri er et lite håndverksbakeri på Fannrem, som velger naturlige ingredienser som gir sunn og god kvalitetsbakst.

Mat og drikke, Café

Fannrem

Pink Blossom

O75 Restaurant, Bar & Lounge

Tapas og uteliv i skjønn harmoni - hos O75 Restaurant, Bar & Lounge er det god stemning hele uka.

Mat og drikke, Restaurant

Pink Blossom

Restaurant Ministeren

Lokale smaker og god stemning! På historiske Bårdshaug Herregård finner du a la carte restauranten, Restaurant Ministeren. Her er terskelen lav og trivselen høy, og du trenger ikke å være gjest ved hotellet for å besøke oss.

Mat og drikke, Restaurant

Orkanger

Der elvene Orkla og Resa møtes, ligger tettstedet Å.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

I Orkland er det flere smakfulle spisesteder

bottom of page