Foto:

Allsidig Design / Oda Røe

Å-stuggu

Lengst sør i Orkland kommune finner du en koslig, liten kafé langs veien. Å-stuggu er spesielt kjent for sin gode kaffe og trivelige miljø, i tillegg til å være et svært populært stopp for gjennomreisende.

Godt plassert i sentrum av Å står Å-stuggu - beskrevet som “Verdens beste kaffibar” av Dagbladet. Å-Stuggu er en koselig liten kafé med en variert meny og noe av det beste man kan få av kaffe. Gjennom året arrangeres det også regelmessige arrangementer på kafeen. Her er det pubkveld, strikkekaffe og quizkveld for å nevne få, som blir annonsert på Facebooksiden deres.


Å er et knutepunkt for trafikken, og er derfor en populær rasteplass for turister fra hele verden. Det anbefales derfor å ta turen innom for noen gode vafler og kaffe før turen går videre.


Etter et besøk av selveste Odd Norstoga i 2015, fikk Å-stuggu ros for den lille kafeen sin. På Facebooksiden sin skrev han: "Vaffelstopp på Å-stuggu på Å. Tilrår på det varmaste. God kaffi, gode nysteikte vaflar med seterrjome (ikkje den hersens lettrjomen). Ein bitteliten trekk for kaupesyltetøy, men det kompenserast til gangs med utmerkt miljø; som å vera hjå bestemor, og ikkje minst ujålete service av topp kvalitet frå kvinner i sin beste alder. Terningkast 5"


Nettside: http://www.aastuggu.no/

SoMe: https://www.facebook.com/AaStuggu

Adresse:

Stensveien 4, 7335 Jerpstad, Norway

Bilder:

Du liker kanskje også:

Utforsk området