top of page

Vinterferie i Orkland

Neste uke er det vinterferie i store deler av landet, og med all snøen som har kommet den siste tiden er Orkland skikkelig klar for å ta i mot både store og små til aktive, morsomme og ikke minst sosiale opplevelser.


Vi er stolte av mye i den fine kommunen vår, og Knyken skisenter ruver høyt på listen. Her kan hele familien tilbringe dagen, både med langrennsski, alpinutstyr og akebrett. Sett utfor i storbakken, opplev skogsløypa, lek i «litjbakken» eller nyt de nypreparerte løypene. Når frosne tær må varmes og sultne mager mettes kan dere finne frem matpakka i en gapahuk eller ta den i Knykstuggu. Her finner du også verdens beste vaffel, samt annen nødproviant.


Storbakken med hoppene i bakgrunn.

Knyken byr på alpinanlegg med to skiheiser fordelt på tre store bakker, en mindre bakke med barneskitrekk for de små, 5 hoppbakker, skistadion med skiskytteranlegg, lysløype og opptil 25 km løyper på det meste*.


Og det beste for de voksne? Det koster mindre, parkering er gratis og folkemengdene er mindre enn hos de andre skianleggene i Trøndelag.
Hot tip:
Lyst til å møte andre skiglade?
Hver onsdag i uke 7-10 arrangeres skileik i Knyken. Onsdag 23. februar byr dermed på perfekt ferieaktivitet for både barn og voksne, hvor dere sammen med andre familier kan leke og trene i både langrennsløypa og barnebakken. Her vil barna få eget startnummer, og premie utdeles til alle som har deltatt minst én gang. Meld dere på via Knykens nettsider allerede nå, eller møt opp til start kl. 17:30, og meld dere på der.

Les mer om skileik i Knyken her. Mest ivrig på langrennski? Sjekk løypekart- og forhold for Knyken og Ulvåsen på skisporet, eller Høgkjølen, Svorkmo og Solsjøbygda på skimoods.
Det finnes også en rekke andre aktiviteter i Orkland. I likhet med Knyken, byr også Orklandbadet på minst like mye moro som sine konkurrenter, til en billigere penge, med mindre folkemengder og gratis parkering.

*10 km av løypene er ikke preparerte per dags dato. Se skisporet for oppdatert informasjon.

Comments


bottom of page