top of page

Damphuset

Utforsk Damphuset og opplev allsidige arrangementer og kulinariske opplevelser med en rik historie i hjertet av Orkland.

Foto:

Kajsa Selnes / AD

Minnerike arrangementer med historiske røtter

Damphuset i Orkland er et unikt arrangementslokale som huser mangfoldige arrangementer.  Her finner du fasiliteter perfekte for alt fra bryllup og jubileer til konferanser og private feiringer. Som en del av Orklands stolte historie, var Damphuset tidligere hjemmet til dampmaskinen på Strandheim Brug, og den historiske arven skaper en unik atmosfære for dine minnerike øyeblikk.


En smakfull reise i autentiske omgivelser

Når det ikke foregår andre arrangementer i Damphuset, forvandles lokalet til et sjarmerende spisested. Her serveres deilige retter basert på attraksjonene i området, tilbredt av husets egne kokk. Her kan du nyte alt fra hyggelige lunsjer til intime middager og større festmåltider. Uansett hva du ser etter, gir Damphuset deg en autentisk kulinarisk opplevelse i historiske omgivelser. 


Livlig kultur og konsertopplevelser

Damphuset fungerer også som en arena for konserter og kulturelle arrangementer. Opplev en rekke musikalske opplevelser i en historisk setting. Fra intime konserter til større forestillinger, vil Damphuset gi deg uforglemmelige musikkopplevelser.  


I tillegg kan du bli med og utforske matkultur. Delta i matrelaterte arrangementer som ølsmaking, BOAO-aften og andre temaopplevelser. Ta en titt i arrangementskalenderen eller besøk Damphuset for full oversikt. 


Besøk Damphuset i Orkland og opplev historien

Utforsk Damphuset i Orkland og opplev den allsidige atmosfæren i et arrangementslokale og spisested med røtter i historien. Bli med på en reise gjennom tiden, hvor historien om Thams og Strandheim Brug skaper en unik ramme for dine minnerike opplevelser.


Fasiliteter:

  • Plass til 15-120 pers

  • Stor stue med runde bord

  • Litjrommet / ekstra stue

  • Storkjøkken

  • Sentralt men skjermet

  • Leie alle dager

  • Selskap // bryllup // minnesamvær

  • Kurs // Konferanser // Seminar

  • Julebord // Sammenkomster


Ta kontakt med:

Iren Olsen Poort, telefon 950 69 672

iren@damphuset.no


Følg Damphuset på Facebook for siste oppdateringer.

Adresse:

Thamshavnveien 22, 7300 Orkanger, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Solruns Heimlaga

Solruns Heimelaga er nettopp det, hjemmelaga. Her møter du duften av nybakt brød i det du åpner døra. Også finner du mye annet spennende her også.

Mat og drikke, Café, Strikking

Orkanger

Pink Blossom

Kvardag Surdeigsbakeri

Kvardag Surdeigsbakeri er et lite håndverksbakeri på Fannrem, som velger naturlige ingredienser som gir sunn og god kvalitetsbakst.

Mat og drikke, Café

Fannrem

Pink Blossom

O75 Restaurant, Bar & Lounge

Tapas og uteliv i skjønn harmoni - hos O75 Restaurant, Bar & Lounge er det god stemning hele uka.

Mat og drikke, Restaurant

Orkanger

Pink Blossom

Restaurant Ministeren

Lokale smaker og god stemning! På historiske Bårdshaug Herregård finner du a la carte restauranten, Restaurant Ministeren. Her er terskelen lav og trivselen høy, og du trenger ikke å være gjest ved hotellet for å besøke oss.

Mat og drikke, Restaurant

Orkanger

På Orkanger har man alt innenfor kort rekkevidde.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

I Orkland er det flere smakfulle spisesteder

bottom of page