top of page

5 tips til påsken

Mange av oss har nok ergret oss over at det er lenge til påske hele dette året, men vipps var det bare tre dager til palmesøndag. Og like brått husker man alt som skal handles, planlegges og gjøres.


Tips 1: Det mest essensielle

Det blir vel ikke påske uten Kvikk lunsj, Solo og appelsin? VisitOrkland har tatt på oppgaven å finne de beste tilbudene fra dagligvarebutikkene i området, slik at du får mest mulig ut av pengene og bedre tid til å tenke på handlelisten i stedet. Her har vi vært så greie og rundet opp prisene. De billigste brusboksene med Solo finner du helt klart hos Kiwi – 12 bokser for 60 kroner. I tillegg får du store flasker i 4-pakning for 50-lappen både hos Kiwi og Rema 1000. Appelsiner får du billigst hos Kiwi og Extra, med i underkant av 8 kroner pr. kg., riktig nok i nett. Mer eksklusive appelsiner får du for 14 kr hos både Kiwi og Rema. Flere av butikkene selger multi-pakker med Kvikk Lunsj, hos Rema 1000 får du 6 for 40 kr, mens Coop Mega og Extra tilbyr 4 for 27 kr.Men påsken er vel ikke komplett uten påskeegg? Det finnes selvfølgelig flust av tilbud på sjokolade, godteri og snacks hos de ulike butikkene. Freia sjokoladeplater får du til 20 kroner i de fleste dagligvarehandlene. Hos Rema 1000 kan du fylle smågodtkoppen for 50 kroner, mens Bunnpris har satt ned hektoprisen på smågodt til 6 kr og Europris til 9 kr.

Bonus: Coop Mega har -30% på solkrem.Tips 2: Solkrem

Apropos solkrem. Værmeldinga spiller ikke helt på trøndernes side fremover, men vi krysser fingrene og håper det snur. Solfaktor er alltid viktig, sol eller ikke, spesielt med snø som reflekterer lyset og hud som er vandt til vintermørket. Det finnes en rekke solkremtester der ute, men vi har prøvd å samle en fin liste med solkremer du kan få tak i lokalt.


Cliniderm, La Roche Posay og Cosmica er alle fine merker med flere populære solkremer både til kropp og ansikt. De to sistnevnte er også populære til barn, sammen med Soltan. Har du en tenåring med kranglete hud eller sliter du selv med akne? Vichy har en perfekt solkrem til ansiktet for uren hud. Alle disse merkene finner du hos de lokale apotekene, hvor fler har rabatt på masse solpleie.


I Coop-butikkene finner du solkrem fra Änglamark, som har scoret høyt på listen med sine naturlige produkter de siste årene. Til barn er også solsprayen fra Nivea et godt alternativ. Det viktigste er høy solfaktor og kontinuerlig smøring gjennom hele dagen. Og husk solbriller!Tips 3: Dårlig vær? Gjør noe gøy inne!

Baby (0-2) 50 kr (m/badebleie)

Barn (3-13) 115 kr

Ungdom (14-17), student og honnør 135 kr

Voksen 160 kr

Familie (2 voksne + 2 barn/ungdom) fra 490 kr

Familie+ (pr. ekstra barn/ungdom) +80 kr

Ikke badende 50 kr

Du kan også kjøpe klippekort med 10 innganger til ca. 1000 kr.


Baby (0-2) gratis

Barn (3-13) 70 kr

Ungdom (14-17) 70 kr

Dtudent og honnør 85 kr

Voksen 100 kr

Familie (2 voksne + 2 barn/ungdom fra 300


Seriepris hverdager før kl. 18: 60 kr

Seriepris helg og fredag etter kl. 18: 65 kr

Honnør: 40 kr.

Leie av sko: 30 kr.

Spill så mye du vil: 199 kr.

-

Biljard: 30 kr for 15 minutter

Shuffleboard: 30 kr for 10 minutter


Gira på å være ute likevel?

Langrenn: Oppkjøring av skiløypene kan du følge her: Skimoods og Skisporet.

Idrettsparken er åpen og gratis.Tips 4: Spis digg mat

Sushibuffet på Sabrura: fra 199 kr.

Club Sandwich med fries fra Jordbærpikene: 199 kr.

Buffet på Bårdshaug Vegkro: fra 159 kr.

Lokalmatboksen fra Bergmannskroa: 245 kr (tilbud): Bestill her


Eller unn deg og de du er glad i lokale matvarer fra Smaker fra Orkland til påskekosen. Besøk en gårdsbutikk, eller se utvalget hos Coop Mega og andre dagligvarehandler.Tips 5: Slapp av

Tilbring tiden med noe du liker å gjøre - sammen med de du er glad i. Bruk fridagene til å lade opp, og nyt første påske etter pandemien for alt det er verdt - sol eller ikke.
Comments


bottom of page