top of page

Lekeplassen i sentrum

En koselig lekeplass i sentrum på Orkanger

Foto:

Kajsa Selnes / AD

Rømmetunet er lekeplassen i sentrum på Orkanger. Her finner man bla sandvolleyballbane, lekeapparater, dissestativ og rulleskøytebane. Om vinteren er banen isbelagt og brøytes så man kan gå på skøyter her. Det er satt ut flere benker i området og her er en ypperlig plass å ta en liten pinkikk med barna.

Adresse:

Orkdalsveien 79, 7300 Orkanger, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Sika putball og aktivitetspark

Ved sika kan du spille fotball/frisbee-golf i fin natur sammen med gode venner.

Aktiviteter, Idrett, Putball

Fannrem

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Pink Blossom

Orklandbadet

Velkommen til Orklandbadet, et fantastisk badeland, klatrested og idrettsanlegg som tilbyr en uforglemmelig opplevelse for både lokale innbyggere og besøkende i Orkland. Med sin moderne infrastruktur og imponerende fasiliteter, er Orklandbadet en attraksjon du ikke vil gå glipp av når du er i området.

Aktiviteter, Bade

Orkanger

På Orkanger har man alt innenfor kort rekkevidde.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

Oppdag store og små aktiviteter i Orkland

bottom of page