top of page

Orkland bowling

Orkland Bowling er Orkangers populære bowlinghall!

Foto:

Orkland bowling

Ta med familien til Orkland Bowling for å skape gode minner og opplevelser. Her finner dere bowling, biljard, shuffleboard og noen arkadespill. Det er umulig å kjede seg her. Blir dere sultne finnes en meny med hamburgere, pizza og annet bowlingsnacks. De har også skjenkebevilling for øl og vin.


Ser du etter noe helt spesielt så må du få med deg diskobowling på fredager og lørdager fra 18:00. Da er det full fest på hver bane! En uforglemmelig opplevelses. Faller du helt for bowlingen så er det også fullt mulig å feire bursdager der. Orkland Bowling stiller med mat, drikke og eget festrom!


Det er bare å starte bookingen.


Les mer på hjemmesiden til Orkland bowling

Facebook  

Instagram 

Adresse:

Åsvegen 21, 7300 Orkanger, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Sika putball og aktivitetspark

Ved sika kan du spille fotball/frisbee-golf i fin natur sammen med gode venner.

Aktiviteter, Idrett, Putball

Fannrem

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Pink Blossom

Orklandbadet

Velkommen til Orklandbadet, et fantastisk badeland, klatrested og idrettsanlegg som tilbyr en uforglemmelig opplevelse for både lokale innbyggere og besøkende i Orkland. Med sin moderne infrastruktur og imponerende fasiliteter, er Orklandbadet en attraksjon du ikke vil gå glipp av når du er i området.

Aktiviteter, Bade

Orkanger

På Orkanger har man alt innenfor kort rekkevidde.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

Oppdag store og små aktiviteter i Orkland

bottom of page