top of page

Ingdalsfossen

Eksotisk badeplass i Ingdalen

Foto:

Kajsa Selnes / AD

Ingdalsfossen er et populært badested i Orkland. Storhølen og kulpene lengre opp er av Orklands fineste og mest eksotiske badeplasser hvor mange tar turen til på de varme sommerdagene for å komme seg unna den travle hverdag. Stedet har også mye historie. Ingdalsfossen er et gammelt industristed med spor av tidligere kraftverk og demning, hvor Thamsene startet sin virksomhet før de flyttet til Orkanger og ble en viktig del av Orklands utvikling.


Kjør til Ingdalen langs fylkesvei 710, ta av mot Grostad. Parkeringplass etter 100 m på venstre side i forkant av fossen.


Adresse:

Grostadveien 15, 7316 Lensvik, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Sika putball og aktivitetspark

Ved sika kan du spille fotball/frisbee-golf i fin natur sammen med gode venner.

Aktiviteter, Idrett, Putball

Fannrem

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Pink Blossom

Orklandbadet

Velkommen til Orklandbadet, et fantastisk badeland, klatrested og idrettsanlegg som tilbyr en uforglemmelig opplevelse for både lokale innbyggere og besøkende i Orkland. Med sin moderne infrastruktur og imponerende fasiliteter, er Orklandbadet en attraksjon du ikke vil gå glipp av når du er i området.

Aktiviteter, Bade

Orkanger

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

Oppdag store og små aktiviteter i Orkland

bottom of page