top of page

Berge Gård

Gård og hestesenter som tilbyr ridetimer, oppstalling og leie av lokaler. Gården er også lokalmat-produsent av egg, lam og sau.

Foto:

Silje Asbjørnsen

Eva Gynnild Berge er eier og driver av gården. I dag er det ca 30 hester på stallen. Det er både private hester og hester til rideskoledrift. Vi har mange forskjellige raser, shetlandsponnier, islandshester, arabere, nordlandshester, varmblodstraver, fjordinger, og varmblodshester.


I rideskolen brukes både ponnier og hester. Noen av hestene blir leid av forryttere. Rundt gården er det mange fine turmuligheter, både i marka og på gamle veier.


Det bor også andre dyr på gården, til stor glede for både husstand og besøkende. Grisen Odd Otto møtte opp på Eva sin bursdag for 13 år siden. Han blir kalt Oddemann, og gjør så godt han kan! I tillegg er det to hunder som heter Tupsi og Fiffi, to katter med navn Kjell og Benny, og to søte kaniner ved navn Markus og Martinus. Alle går fritt på gården og stortrives med hverandre.


Mer informasjon og oppdateringer på Facebook.

Adresse:

Hostovegen 647, 7320 Fannrem, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Trehusbyen Nerøra

Trehusbyen Nerøra er en pittoresk bydel nord i småbyen Orkanger med en lang og mangfoldig historie. Her bodde fiskere og strandsittere fra 1600-tallet. Da industrialiseringa startet på midten av 1800-tallet utviklet Orkedalsøren - eller Nerøra - seg som industristed, handelssted, håndverkssted og fiskeristed.

Aktiviteter, Turtips,

Orkanger

Pink Blossom

Sika putball og aktivitetspark

Ved sika kan du spille fotball/frisbee-golf i fin natur sammen med gode venner.

Aktiviteter, Idrett, Putball

Fannrem

Pink Blossom

Varig Orkla Arena

Varig Orkla Arena kan tilby mye mer enn “bare” travløp: arenaen skal kunne romme alle slags hestesportaktiviteter, messer, utstillinger, konserter, kurs og konferanser.

Aktiviteter, Dyr, Travløp

Fannrem

Pink Blossom

Renskleiv Gård

Høyt oppe i dalsiden ved Solbu ligger Renskleiv Gård.

Lokalmat, Handle, Gårdsbutikk

Fannrem

Hoston er et attraktivt hytteområde rundt Ringavatnet og Hostovatnet.

Relaterte artikler

bottom of page