top of page

Bårdshaug Herregård

Overnatt i herskapelige omgivelser, nyt et bedre måltid eller avhold et arrangement. La deg inspirere av fortellingene, og ta et dypdykk i den spennende historien om Thams rike. Nysgjerrig eller ikke - på Bårdshaug Herregård er alle hjertelig velkommen.

Foto:

Kajsa Selnes / AD

Bårdshaug Herregård er et familieeid hotell - stolt medlem av «De Historiske hotel & spisesteder», og drives som hotell- og restaurantdrift tilknyttet den historiske herregården etter Christian Thams. Her kan man overnatte i moderne eller historiske omgivelser, spise godt, og holde selskap i herskapelige lokaler. Herregården egner seg godt som "HUB" / utgangspunkt for å oppleve resten av Orkland og Trøndelag, samt til å holde arrangement, møter, kurs og konferanser. Dagens Bårdshaug består av den majestetiske Herregården, flere sjarmerende bygg fra sent 1800-tall og et fullservice hotellbygg fra 1980, som ble ytterligere utvidet i 2010.


Christian Thams

Bårdshaug Herregårds historie er som et eventyr fra virkeligheten – en slektshistorie om særlig én mann, som ikke lot småligheten råde, men som ved hjelp av visjoner og virketrang bygde opp en rekke vellykkede virksomheter. Christian Thams var både gründer, arkitekt, internasjonal forretningsmann, minister, godseier og konsul. Rundt århundreskiftet (1890–1904) bygde han ut Bårdshaug Herregård som representativt hjem for seg og sin frue – en nederlandsk baronesse – og deres gjester.

Målet vårt er at dere skal sitte igjen med en så god opplevelse av deres opphold hos oss, at dere ønsker å komme tilbake til oss og kommunen vår for å oppleve mer.


Din opplevelse – vår stolthet.


Mer informasjon:

Nettside: www.baardshaug.no

E-post: post@baardshaug.no

Telefon: 72 47 99 00

Facebook: @baardshaug

Instagram: @baardshaug

Adresse:

Orkdalsveien 102, 7300 Orkanger, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Ferieutleie Trønderlån

I idylliske Hoston kan du leve den nasjonalromantiske drømmen gjennom leie av et helt Trønderlån i ferien.

Overnatte, Familie

Hoston

Pink Blossom

Aunemo Lodge

I det gamle våningshuset på Aunemo Gård står ni nostalgiske rom - og enda flere sengeplasser, klar for alle som måtte ønske å overnatte i et hjemmekoselig, historisk trønderlån i dette vakre dalføret.

Overnatte

Fannrem

Pink Blossom

Hoset Gård

Opplev naturen på nært hold fra en Arctic Dome.

Overnatte, Camping og hytter

Fannrem

Pink Blossom

Tenneltunet Lene Lysklett

Forlat byens kjas og mas og kom deg ut i naturen, uten å måtte gi avkall på komfort.

Overnatte, Camping og hytter

Lensvika

På Orkanger har man alt innenfor kort rekkevidde.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

Foretrekker du hotell, hytte, campingplass eller telt?

bottom of page