Foto:

Kajsa Selnes / AD

Bårdshaug Herregård

Overnatt i herskapelige omgivelser, nyt et bedre måltid eller avhold et arrangement. La deg inspirere av fortellingene, og ta et dypdykk i den spennende historien om Thams rike. Nysgjerrig eller ikke - på Bårdshaug Herregård er alle hjertelig velkommen.

Bårdshaug Herregård er et familieeid hotell - stolt medlem av «De Historiske hotel & spisesteder», og drives som hotell- og restaurantdrift tilknyttet den historiske herregården etter Christian Thams. Her kan man overnatte i moderne eller historiske omgivelser, spise godt, og holde selskap i herskapelige lokaler. Herregården egner seg godt som "HUB" / utgangspunkt for å oppleve resten av Orkland og Trøndelag, samt til å holde arrangement, møter, kurs og konferanser. Dagens Bårdshaug består av den majestetiske Herregården, flere sjarmerende bygg fra sent 1800-tall og et fullservice hotellbygg fra 1980, som ble ytterligere utvidet i 2010.


Christian Thams

Bårdshaug Herregårds historie er som et eventyr fra virkeligheten – en slektshistorie om særlig én mann, som ikke lot småligheten råde, men som ved hjelp av visjoner og virketrang bygde opp en rekke vellykkede virksomheter. Christian Thams var både gründer, arkitekt, internasjonal forretningsmann, minister, godseier og konsul. Rundt århundreskiftet (1890–1904) bygde han ut Bårdshaug Herregård som representativt hjem for seg og sin frue – en nederlandsk baronesse – og deres gjester.

Målet vårt er at dere skal sitte igjen med en så god opplevelse av deres opphold hos oss, at dere ønsker å komme tilbake til oss og kommunen vår for å oppleve mer.


Din opplevelse – vår stolthet.


Mer informasjon:

Nettside: www.baardshaug.no

E-post: post@baardshaug.no

Telefon: 72 47 99 00

Facebook: @baardshaug

Instagram: @baardshaug

Adresse:

Orkdalsveien 102, 7300 Orkanger, Norway

Bilder:

Du liker kanskje også:

Utforsk området