top of page

Rebusløpet som er nøkkel til lokal matkunnskap

I det frodige jordbruks- og kystlandskapet i Orkland produseres mat og drikke for alle ganer.

5.-7. august arrangeres lokal Trøndersk matfestival - et sted nær deg og inviterer alle til å bli bedre kjent med dette mangfoldet av matproduksjon.


Trøndersk matfestival - et sted nær deg guider deg inn i spennende matopplevelser i Orkland. De her dagene blir det opplevelser på skinner, i båt, ysteri, hager, restauranter, hotell, gruve og fjøs. Du blir kjent med høner, sau, gris og ku. Og du får en smak av alt – surt og søtt, sterkt og fruktig, salat og kjøtt, tang og tare – bare for å nevne noe!


En del av festivalen er et rebusløp lørdag 7. august gjennom Orklands matrike som du ikke vil glemme.

Matfestivalens rebusløp er en nøkkel til lokal matkunnskap. Du får rebuskort hos alle gårder som har åpent denne dagen, og dette guider deg gjennom Orkland fra fjell til fjord. Kortet viser vei inn i en verden av entusiastiske bønder og produsenter. De vil vise deg hvor lokalmaten du spiser kommer fra. Deltar du i Rebusløpet vil du ved alle gårdsbesøk få et stempel i kortet. Besøker du tre eller flere gårder, er du med i trekningen av en matkasse med smaker fra Orkland. Lever kortet på den siste gården du besøker.


Små og store, gamle og unge inviteres til en rundtur på gårder og gårdsbutikker i Orkland lørdag 7. august kl. 11-17.


Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no

Ta ansvar for din egen og andres helse - hold avstand og følg smittevernreglene der du kommer. Takk for at du viser hensyn.

Comments


bottom of page