top of page

Lensvikfestivalen 2021

Bli med på sommerkonserter i Lensvika 25-26.juni25.juni. THE KIDS

Breaking News!

25. juni suser The Kids utover til Lensvika og lover å spille en hei dundrende god gammel Kids-konsert! Gutta gleder seg til å møte både unge og gamle fans. De har tenkt å lage Kids-hysteri. Hysteri laget de også da «Forelska i lærer'n» toppa hitlistene Norge, og det var rene Beatles-tilstander da de var på sitt mest populære. I fjor var det 40 års jubileum, og gutta skulle på turne, men så kom koronaen.


Medlemmene er nå engasjerte i ulike band bl.a. Stage Dolls og Landeveiens Helter, så det er ikke gjort i en håndvending å få samla disse. Det er imidlertid gjort, og vi er riktig så stolte at vi er en av få arrangører som har greid å huke tak i dem i sommer! Denne gjenge leverer og kjenner vi Dag rett, kan det dukke opp en pels eller to også. Dette blir stas. Vel møtt alle sammen!


KUN 200 BILLETTER!

Dørene åpner kl. 20.

Konsertstart kl. 21.

Varighet ca. 1t

Aldersgrense 15 år.Hallen er åpen til kl. 24. Servering Lensvik IL Håndballavdelingen.

Sted. Agdeneshallen, Lensvik. Øyangsveien 19.
26.Juni BEIST

BEIST - det rosa trønderske fyrverkeriet, spiller allsangvennlig og fengende popmusikk med et helt unikt sound. Med sine åtte millioner streams er det ingen tvil om at bandet siden oppstarten i 2018 har henvendt seg til et stadig voksende publikum. De særegne tekstene på skikkelig trøndersk, inspirert av mer eller mindre sanne historier fra bygda, veksler mellom ellevill humor og hjerteskjærende ærlighet. Alt blir presentert i et energisk og sjarmerende liveshow. Bandet må oppleves! BEIST er i storform og alt ligger til rette for at dette kommer til å bli en ellevill kveld!Dørene åpner kl. 20:00

Konsertstart kl. 21:00

Varighet ca. 2t

Aldersgrense 15 år.

Hallen er åpen til kl.24.


Servering: Lensvik IL, avd håndball.


Les mer på Facebook SOMMER I LENSVIK:


Arrangementet følger alle retningslinjer anbefalt av Helsedirektoratet iht. Covid-19.


Comentarios


bottom of page