top of page

Badeopplevelser for store og små

Orklandbadet er et stort anlegg for svømming, bading, konkurranser og vannaktivitet. Rett i nærheten av Bårdshaug Herregård. Passer det med bad og overnatting for deg og dine?


Et bredt tilbud Orklandbadet er nytt av året og etablert i Idrettsparken, i hjertet av Orkanger. Her finner du også idrettshall, basishall, klatrehall, fotballanlegg og utendørs badeplasser. Idrettsparken har dermed fått et komplett idretts- og aktivitetsområde.

Badeopplevelser for barna Orkalandbadet har flere typer basseng som passer for alle aldre og aktiviteter. Barnebassengene har flere morsomme aktiviteter som sklie, vannsopp, flyteleker og spruteaktiviteter. Det finnes også flere aktiviteter for de større barna. Vi kan nevne motstrømsanlegg, bølgebasseng og en vannsklie på hele 75 meter som har flere «fall» og krappe svinger. I tillegg har de 3 stupebrett i stupebassenget. Med en høyde på 1 og 3 meter sviktbrett er det mulig å ta elegante stup for både liten og stor, samt 5 meter med fast tårn for de aller modigste.

Velvære er viktig Velværebassenget er plassert lengst mot nord og har en fantastisk utsikt mot Vannspeilet og Gammelosen som har flotte utendørs badeplasser. Bassenget har flere velværelementer. Boblebenker og massasjedyser gir en stiv og støl kropp en behagelig følelse. Bassenget har farget undervannsbelysning og er hele 34 grader varmt. Hvem vil ikke føle velvære her? Badeanlegg har også ett jacuzzi. Her er det plass til 8-10 personer samtidig. Bobler og massasjedyser i sete og rygg og 38 grader i vannet gir en perfekt avslappet atmosfære. Terapibassenget har egen rullestolrampe for at det skal være mulig for alle å komme seg lett i vannet. Bassenget har en såkalt «heve og senkebunn» slik at dybden i bassenget kan tilpasses brukerene.

Drømmer du om å bli konkurransesvømmer? Orklandbadet har seks konkurransebaner som betyr at de er ekstra brede. 2,5 meter betyr god plass til trim, trening og aktivitet. Profesjonelle startpaller lik de som benyttes i OL og VM er montert for de som er kvalitetsbevisste på å trene på gode starter. Les mer om fasilitetene på Orklandbadets nettside.

Bad og overnatting Orklandbadet ligger ca. 10-15 minutter til beins og 3 minutter med bil fra Bårdshaug Herregård. De legger gjerne opp en pakke som inkluderer bad og overnatting. Kontakt Bårdshaug Herregård for mer informasjon.

Comments


bottom of page