Foto:

Storvatnet friområde

Populær, og godt tilrettelagt badeplass og friområde i Vassbygda, i ytre del av Orkland.

Storvatnet friområde er opparbeidet med badeplass, gapahuk, grillplasser, sandvolleyballbane, skotthyllbane og sanitæranlegg. Det er asfaltert parkeringsplass og vei rundt området. Arbeidet med utvikling og vedlikehold er gjort på dugnad av lokale ildsjeler.


Storvatnet friområde er godt besøkt, av både lokale og tilreisende, på finværsdager hele sommeren. Det er sandbunn ved badeplassen, og det er langgrunt - noe som gjør at det er gode badetemperaturer når det er varmt. Et perfekt sted for hele familien.


Det er satt ut flytebrygge med stupetårn i vannet, for de som vil prøve seg på litt stuping. Det er også et populært sted for skøytegåing, på vinterstid når det ligger is på vannet. Lokale personer står ofte for brøyting av skøytebane.


Det arrangeres innimellom sammenkomster ved Storvatnet friområde, med strandaktiviteter og enkel servering. Det har også vært holdt friluftsgudstjenester der.


Det er mulig å leie kano, inkludert årer og vester, ved Storvatnet. For bestilling, ta kontakt med Bente Handberg på mobil: 411 00 482.


For mer informasjon og oppdateringer, se:

Storvatnet friområde på Facebook

Adresse:

Storvatnet, Orkland, Norway

 

Bilder:

 

Du liker kanskje også:

Utforsk området