top of page

Bergmannskroa

Hjemmelaget mat i en gruvehistorisk atmosfære

Foto:

Kajsa Selnes / AD

Midt i smørøyet av Løkken Verk, finner du det praktfulle spise- og overnattingsstedet Bergmannskroa. Her lages maten fra bunnen av, aller helst med kortreiste råvarer, enten fra egen hage eller lokale aktører. Kroa ligger like ved Thamshavnbanen og Orkla Industrimuseum, og er en viktig del av den historiske atmosfæren på Løkken Verk. Bergmannskroa ble bygd i 1985, som en videreføring av det gamle gruvesamfunnet som startet i 1654 - noe du nærmest kan ta og føle på i de nostalgiske lokalene. 


Utover et uformelt restaurantbesøk finnes det mange andre muligheter til å nyte den gode hjemmelagde maten. Det er blant annet tilrettelagt for private selskaper, minnesamvær og andre arrangementer i flotte selskapslokaler. Inne i selve kroa er det plass til 40 personer, i tillegg kan grupper på inntil 56 personer ta plass i Storstua ved behov.  Kanskje har du mest lyst på take away? Hva med å bestille mat du enkelt kan spise på Thamshavnbanen eller i Gammelgruva. Bergmannskroa er særlig stolte over den egenkomponerte lokale matboksen du kan bestille med deg, enten du vil sitte på en gressplen, på hytta, hjemme eller i bilen.


I tillegg til utsøkt mat, tilbyr de også overnatting med full pensjon. Sammen med Orkla Gjestebolig disponerer de til sammen 34 rom med totalt 60 senger.Bestill bord enkelt her

Les mer om Løkken verk og hva de tilbyr

Adresse:

Torfinn Bjørnaas' plass 1, 7332 Løkken Verk, Norway

Bilder:

Bilder

Lignende attraksjoner

Pink Blossom

Solruns Heimlaga

Solruns Heimelaga er nettopp det, hjemmelaga. Her møter du duften av nybakt brød i det du åpner døra. Også finner du mye annet spennende her også.

Mat og drikke, Café, Strikking

Orkanger

Pink Blossom

Kvardag Surdeigsbakeri

Kvardag Surdeigsbakeri er et lite håndverksbakeri på Fannrem, som velger naturlige ingredienser som gir sunn og god kvalitetsbakst.

Mat og drikke, Café

Fannrem

Pink Blossom

O75 Restaurant, Bar & Lounge

Tapas og uteliv i skjønn harmoni - hos O75 Restaurant, Bar & Lounge er det god stemning hele uka.

Mat og drikke, Restaurant

Orkanger

Pink Blossom

Ferieutleie Trønderlån

I idylliske Hoston kan du leve den nasjonalromantiske drømmen gjennom leie av et helt Trønderlån i ferien.

Overnatte, Familie

Hoston

Tettstedet Løkken Verk er bygd på historie, og har klart å gjøre historien levende og til stede.

Relaterte artikler

Oppleve2@2x.png

Foretrekker du hotell, hytte, campingplass eller telt?

bottom of page