Foto:

Kajsa Selnes / AD

Bergmannskroa

Hjemmelaget mat i en gruvehistorisk atmosfære

Midt i smørøyet av Løkken Verk, finner du det praktfulle spise- og overnattingsstedet Bergmannskroa. Her lages maten fra bunnen av, aller helst med kortreiste råvarer, enten fra egen hage eller lokale aktører. Kroa ligger like ved Thamshavnbanen og Orkla Industrimuseum, og er en viktig del av den historiske atmosfæren på Løkken Verk. Bergmannskroa ble bygd i 1985, som en videreføring av det gamle gruvesamfunnet som startet i 1654 - noe du nærmest kan ta og føle på i de nostalgiske lokalene. 


Utover et uformelt restaurantbesøk finnes det mange andre muligheter til å nyte den gode hjemmelagde maten. Det er blant annet tilrettelagt for private selskaper, minnesamvær og andre arrangementer i flotte selskapslokaler. Inne i selve kroa er det plass til 40 personer, i tillegg kan grupper på inntil 56 personer ta plass i Storstua ved behov.  Kanskje har du mest lyst på take away? Hva med å bestille mat du enkelt kan spise på Thamshavnbanen eller i Gammelgruva. Bergmannskroa er særlig stolte over den egenkomponerte lokale matboksen du kan bestille med deg, enten du vil sitte på en gressplen, på hytta, hjemme eller i bilen.


I tillegg til utsøkt mat, tilbyr de også overnatting med full pensjon. Sammen med Orkla Gjestebolig disponerer de til sammen 34 rom med totalt 60 senger.Bestill bord enkelt her

Les mer om Løkken verk og hva de tilbyr

Adresse:

Torfinn Bjørnaas' plass 1, 7332 Løkken Verk, Norway

Bilder:

Du liker kanskje også:

Utforsk området